Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım 2008, 09:30:10
36619 Mesaj 3230 Konu Gönderen: 729 Üye
Son üye: Arminbux
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  Takımlar  |  East  |   |  Güncel Haberler « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 74 defa)
Philly4eva
Philadelphia Sixers Big Time Fan
Superstar

Toplam Teşekkür 12

A.I #1 Kick Some !@# in Detroit !!

WWW E-Posta
« : 20 Temmuz 2008, 14:16:54 »

New York Knicks ile ilgili haberleri burada paylaşalım...

<br /><br />
Philly4eva
Philadelphia Sixers Big Time Fan
Superstar

Toplam Teşekkür 12

A.I #1 Kick Some !@# in Detroit !!

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2008, 05:17:04 »

Knicks, Roberson ile İmzaladı..

Knicks başkanı Donnie Walsh, free-agent olan Anthony Roberson ile kontrat imzaladıklarını açıkladı.

Roberson daha önce kariyerinde Memphis ve Golden State ile toplam 36 maçta 8.8 dakika ve 4.1 sayı ortalamasını yakalamıştı. Daha önce Türkiye ve İsrail de de oynayan oyuncu, D-League de ise 28 maçta, 17.1 sayı ortalaması tutturdu.

Kaynak: RSS
Çeviri: Philly4eva
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2008, 15:49:05 Gönderen: Philly4eva » Logged

<br /><br />
Carter15
Air_Jersey 15
Moderator
Sophomore

Toplam Teşekkür 6

Vince "Vinsanity" Carter

« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 18:56:37 »

Knicks, Green Ve Jones'u Serbest Bıraktı

New York Knickerbockers'ın basketbol operasyonları baskanı Donnie Walsh bugün basıa yaptığı açıklamayla gard Taurean Green ve gard/forvet Bobby Jones'ın sözleşmelerini fesh ettiklerini belirtti.

Dün yapılan takas sonucunda, Taurean Green ve Bobby Jones için, Renaldo Balkman'ı ve bir miktar nakit parayı Denver Nuggets'a göndermişti.

Editör:Carter15

bugrauzar24
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2008, 19:50:36 »

Yeniden yapılanma sürecinde olan New York Knicks ve Memphis Grizzlies bugünlerde önemli bir takasa imza atabilir.

Salary cap'ta yer açmayı amaçlayan Knicks'in, forvet Zach Randolph'u takas yoluyla Grizzlies'a gönderme konusunda tarafların görüşmelerde yaptığı öğrenildi.
Bilindiği gibi bu yaz başı Grizzlies'ın Sırp pivotu Darko Milicic'in de adı Knicks ile anılmıştı.

Kaynak:basketbolhaber
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 14:22:51 Gönderen: bugrauzar24 » Logged
Alexi Utkan
Sitenin Yabancısı
Moderatör
Superstar

Toplam Teşekkür 10

http://www.basketurk.net/index.php

E-Posta
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2008, 13:12:24 »

Ben valla knıcksın yeriinde olsam  milicic tercih  ederim en azından savunma yapabilen bir uzun

Biz bu forma için sizin savaşın yeter beyler Bizde inandık sizde ınanın bizim için bu şampiyonlugu alınn
c_parker#3
T-Mac Fan
Yönetici
Superstar

Toplam Teşekkür 11

TRACY McGRADY

« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2008, 23:53:34 »

Allan Houston geri döndü
-------------------------------------------
NBA takımlarından New York Knicks, 37 yaşındaki yıldız oyuncu Allan Houston ile sözleşme imzaladı.

Dizindeki ağrılar nedeniyle 2005 yılında basketbol kariyerini noktaladığını açıklayan yıldız oyuncu, 2007-2008 sezonunda sahalara geri dönme kararı aldıktan sonra New York Knicks'in kadrosuna katıldı. Çocuğunun doğumu nedeniyle sadece 1 sezon öncesi hazırlık maçında görev yapan Houston, geri dönüş kararını ertelemek zorunda kaldı.

1996 yılında New York Knicks'e gelen Houston, Patrick Ewing (23.655), Walt Fraizer (14.617) ve Willis Reed'in (12.183) ardından 11.165 sayıyla kulübün en skorer dördüncü ismi konumunda.

NBA'in en iyi şutörlerinden biri olarak gösterilen Houston, iki kez All-Star takımında yer aldı. 2001 yılında 100 milyon dolar karşılığında kulübüyle 6 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, 2002-2003 sezonunda maç başına ürettiği 22.5 sayıyla kariyerinin en yüksek ortalamasını yakaladı.

Kronik diz sakatlığı nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Houston, son sezonunda 20 maçta forma giyerken, 11.9 sayı ortalamasında kaldı.

Kaynak:Ntvspor

<br /><br />
<br /><br />TRACY McGRADY/HOUSTON ROCKETS
Murat Arık
Rookie Player
**

Toplam Teşekkür 0

E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2008, 16:05:00 »

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan NY Knicks'de Nate Robinson'ın antremanlarda göstermiş olduğu performans coach Mike D'Antoni'yi şaşırttı...

Phoenix Suns'ta uyguladığı sistemi yeni sezonda Knicks'e taşımak isteyen D'Antoni, oyun kurucu pozisyonunda önemli süreler vermeyi düşündüğü Nate Robinson'ın performansından çok memnun kaldı. Robinson'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen D'Antoni, "Nate hemen hemen bütün sistemleri oynayabilecek yetenekte bir oyuncu. Onun sahada bize çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Korkunç derecede iyi atlet ve müthişte bir hıza sahip" dedi.

Takım olarak hazırlanmak için yoğun şekilde çalıştıklarını da söyleyen D'Antoni, "Yarın hazır olmamız gerekmiyor. Bunu biliyoruz. Ancak biz yavaş yavaş kendimizi toparlayacağız" açıklamasında bulundu.

bugrauzar24
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2008, 20:14:48 »

Valla Robinson'un performansı önemli çünkü D'Antoni'nin sisteminde guard lar çok önemli.
bugrauzar24
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2008, 16:29:25 »

Marbury bench'te oturmayı sorun etmiyor

NY Knicks'de yaz boyunca kontratı satın alınarak serbest bırakılması beklenen ancak 2008/09 sezonunda da takımda kalması kesinleşen Stephon Marbury, ilk beş başlamaması durumunda bunu sorun etmeyeceğini söyledi.

New York'da yayın yapan bir yerel gazeteye açıklamada bulunan Marbury, free-agent oyun kurucu Chris Duhon'un ilk beşte başlamaya daha yakın gösterilmesi üzerine, "Bu beni hiçbir şekilde rahatsız etmez. Çünkü biz burada takımın başarısı için çalışacağız. Ben yada bir başkasının ilk beş başlaması benim için önemli değil. Eğer Knicks başarılı olacaksa ben kenarda kalmaya hazırım" dedi.

New York Knicks taraftarlarına bir şampiyonluk yaşatmak istediğiniş ve bunun en büyük hayali olduğunu da söyleyen yıldız oyuncu, "Ben sadece şampiyonluğu düşünüyorum. Ben D'Antoni'nin Duhon ile başlayacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl yaşadığım sakatlıklar nedeniyle faydalı olamadığımı bende biliyorum. Ancak yeni sezonda herşey farklı olacaktır" açıklamasında bulundu.

basketbolseverler
bugrauzar24
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2008, 16:32:48 »

Eddy Curry oynamak istiyor.

Hazırlık kampına sakatlığı nedeniyle henüz katılamayan Eddy Curry, yeni sezonda NY Knicks'in pivot pozisyonunda kendisinin ilk beş başlayacağını söyledi.

Mike D'Antoni'nin oyun felsefesine nasıl uyum sağlayacağı kocaman bir soru işareti olan ve bunun yanında henüz hazırlık kampına da katılmayan Curry, buna rağmen yeni sezonda pivot pozisyonunda ilk beş başlayacağına inanıyor. Konuyla ilgili olarak bir yerel gazeteye konuşan başarılı uzun, "Kendime inanıyorum ve hiçbir şekilde kenarda oturacağımı düşünmüyorum. Mike'ın da bu şekilde planlar yaptığını inanıyorum" dedi.

NY Knicks'de geçtiğimiz yıl 59 karşılaşmada oynayan 26 yaşındaki Curry, 13.2 sayı- 4.7 ribaund ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.

basketbolseverler
husnucanardil
Yönetici
Superstar

Toplam Teşekkür 7

« Yanıtla #10 : 21 Ekim 2008, 19:41:07 »

Stephan Marbury, bu geceki Boston maçında ilk 5 başlayabilir.Jamal Crawford'ın kötü performansı bunda etkili.

kobebrynt
Mr.Creative
Admin
Superstar

Toplam Teşekkür 59

what we need is a hero..

376093786 grin_bear@hotmail.com grinbear24@yahoo.com
E-Posta
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2008, 10:34:01 »

Üye Olun veya Giriş Yapın

Knicks Ewing'i Gönderdi!

New York Knicks, 29 ağustos'da anlaşmaya vardığı , ligin efsanevi oyuncularından Patrick Ewing'in oğlu Patrick Ewing Jr'ı takımdan gönderdiği açıklandı.
Houston'da takasla gelen çaylak forvet 3 hazırlık karşılaşmasında 3.7 sayı, 1.7 ribaunt ortalama ile oynamıştı.New York Knicks böylece Miami Heat oynayacağı sezonun ilk maç öncesinde kadrosunu 15'e indirdi.

Bir takım sahibi olsam : Şampiyon olmak için Kobe'yi , Para kazanmak için Lebron'u alırdım .
bugrauzar24
Where MVP Happens
Yönetici
Superstar

Toplam Teşekkür 49

Los Angeles Lakers for 2008-2009 NBA championship

bugra_uzar32@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : 05 Kasım 2008, 18:23:59 »

Marbury kalıyor

Uzun bir süredir gündemi meşgul eden NY Knicks - Stephon Marbury beraberliği hakkında kulüp tarafından bir açıklama yapıldı.

Organizasyonun hiçbir şekilde Stephon Marbury'i elden çıkartmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığı söylenirken, basında çıkan takas ve kontrat satın alma durumlarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Ayrıca Basketbol Operasyonları Sorumlusu Donnie Walsh ile coach Mike D'Antoni'nin de bu yönde bir planlarının olmadıkları kaydedildi.

Diğer yandan Knicks'in, kadrosunda yer alan Chris Duhon, Jamal Crawford ve Nate Robinson'ın sakatlanmaları durumunda Marbury'i kullanmak istediği de gelen haberler arasında.

basketbolseverler

Sayfa: [1]
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  Takımlar  |  East  |   |  Güncel Haberler « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: