Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım 2008, 05:30:41
36611 Mesaj 3230 Konu Gönderen: 729 Üye
Son üye: Arminbux
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  NBA  |  NBA Tartışma Alanı  |  Bölüm Arşivi  |  Grizzlies ve T-Wolves'dan Dev Takas.. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Grizzlies ve T-Wolves'dan Dev Takas..  (Okunma Sayısı 115 defa)
Philly4eva
Philadelphia Sixers Big Time Fan
Superstar

Toplam Teşekkür 12

A.I #1 Kick Some !@# in Detroit !!

WWW E-Posta
« : 27 Haziran 2008, 15:58:04 »

Draft heyecanının yaşandığı Madison Square Garden'da Memphis Grizzlies ile Minnesota Timberwolves arasında önemli bir takas gerçekleşti.

Buna göre Minnesota Timberwolves, 3.sıradan seçtiği O.J.Mayo ile birlikte Marko Jaric, Greg Buckner ve All-Star forvet Antoine Walker'ı Memphis'e gönderirken, karşılığında da Grizzlies'ın 5.sıradan seçilen Kevin Love, keskin nişancı Mike Miller ve veteran forvetler Brian Cardinal ile Jason Collins'i organizasyonuna dahil etti.

Yeniden yapılanma içerisine giren Memphis Grizzlies, böylelikle önemli bir oyun kurucuyu kadrosuna dahil etmesine karşın, Antonie Walker ve Gregg Buckner'ın yüklü kontratlarını da üstlenmiş oldu.

Kaynak: Basketbolseverler

<br /><br />
ahmetspurs
Draft
*

Toplam Teşekkür 0

« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 16:24:49 »

minnesota karlı bence
momee1
Sheed Rulz
Yasaklı
Sophomore
*

Toplam Teşekkür 0

Miami HEA®T-Bball Love Of The Loveless...

E-Posta
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 19:33:06 »

minnesota karlı bence
Hem de ne kar! Al JEFFERSON ile Kevin LOVE'ın oluşturacağı iç-dış front-court kombinasyonunu düşünebiliyo musunuz? Shocked (Hernekadar K-LOVE'ın şut menzili çok geniş olmasa da yeni bi C-BOOZ, MEMO13 geliyo diyebiliriz herhalde)Ve Nikola PEKOVİÇ'in de Minnesota'da olduğunu unutmayın çok heyecan verici bi pota altı kadrosuna sahip artık Minnesota (KG'nin kulakları çınlasın Smiley  )Ayrıca kısa rotasyonuna da Mike MILLER eklenmiş (kısalar arasında en yüksek rebound rakamlarından birine sahip).MILLER+LOVE+JEFFERSON'ın oluşturucağı rebound tehlikesini bi düşünün!Artık G-STATE, PORTLAND gibi genç ve heyecan verici takımlara bir yenisi daha eklendi Smiley Fazla söze gerek yok..."I LOVE THIS GAME... Smiley"

allen3
Rookie Player
**

Toplam Teşekkür 0

« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2008, 08:19:36 »

Burda memphisin en büyük hatası belkide greg bucknerı almak o.j mayo gibide iyi bi guardı aldılar.Mınnesota içinde mıke miller alarak şutör bölümüne çok iyi bir takviye yaptılar kevin love hakkında pek bi bilgim yok normal sezonda görücez.Aldıkları forvetlerden sadece cardinalı tanıyorum onun da şutları iyi ama vücudu kullanıp pozisyon bitirme becerisi yok ama şöle bakarsak mınnesota daha avantajlı.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2008, 08:21:45 Gönderen: allen3 » Logged

bugrauzar24
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2008, 13:41:52 »

Miller sen burda yapamazsın gel evladım bize. Cheesy
polatesat36
Rookie Player
**

Toplam Teşekkür 0

ESAT WAS HERE

polatesat36@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2008, 15:44:21 »

sende herkesi lakers a alıyon ne  bu kardeşim Cheesy futbol mu salary denen Cheesy bişi var her takımın dengesi bütçesi kazancı var:D

FoNeM
Draft
*

Toplam Teşekkür 0

E-Posta
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 09:44:12 »

miller in mempis ten gitmesi memphis adina kotu olmus, onun yerini bir sure dolduramazlar gibi.ben memphis in miller in yanina birilerini katma planlari yaptigini dusunurken onlar onu agackurtlarina gonderdiler. bir de anlamadigim antonie walker dan ne gibi bir beklentileri olabilir acaba? minnesota yeni sezonda buyuk surprizler yapacak gibi gorunuyor...

Chosen
Rookie Player
**

Toplam Teşekkür 0

E-Posta
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2008, 06:21:18 »

Şuan Bakıldığında Salaryler göz önüne alındığında minnesota  kârlı gibi ama 2 yıl önce rudy gay için battier'ı feda etmişlerdi ve pişman olmadılar O.j Mayo'da benim liseden beri takip ettiğim ve beğendiğim bi oyuncu ama bu takası en cok bozan oyuncu artık yaşını başını almıs antoine walker onun takasa girmesi memphis adına iğrenç olmuş ama oda mike miller'ın verdiği katkı'nın 5/3 ünü verse  memphis bu takastan kârlıdır diyebiliriz ileride yani bu olayları daha öncede görmüştük o bakımdan Smiley

Garnett
Turkish Wolves
Sophomore

Toplam Teşekkür 2

# 55

« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008, 17:23:18 »

Şimdiii...
İyi bir açıklama yapmak istiyorum.
İlk önce draft gecesinden başlamak gerekirse Mayo müthiş bir seçim olmuştu.Hem takas istersek piyasasıda bol olan bir oyuncuydu.New York'un David Lee'yi falan gözden çıkardığını okumuştum.Neyse,
Mayo'yu seçtikten sonra takas olması gerekiyordu.Takımda guard bolluğu vardı ve Mayo 2 kere Minnesota çalışmalarına çağrıldığı halde gelmeyi reddetmiş sonra eh bi gideyim bari diyip gelmişti çalışmalara.Hatta Minnesotayı istemiyorum tarzı açıklamalar yaptığı bile söyleniyor.Bunun tersine Love çalışmalara direk gelip müthiş bir performans sergilemişti.McHale yaptığı açıklamada Love'u seçebileceğini söylüyordu.Ama mantıklı düşünüp Mayo'yu seçip Love'u takasla alacaktı.Planıda tuttu.
Jaric,Walker,Buckner gibi sorunlu ve yararı olmayan 3 oyuncu gönderilip Miller gibi kaliteli bir oyuncu,Collins,Cardinal gibi 2 görev adamı almıştık.Draftından başından beri istediğimiz Love'de cabası.
Takası biraz indirgerse Mayo-Love,Miller tarzı bir olaya denk geliyor ki buda müthiş bir şey.Nba'de ya süperstar yada bench oyuncusu olacak tarzı sorunlu bir oyuncuyu seçmek tamemen bir kumardı,bu kumarı oynamaya gerek yoktu.Guard bolluğundan bir türlü kurtulmak zorundaydık ki en iyi şekilde kurtulduk.
Ayrıca Jefferson nerdeyse bütün sezon 5 numara oynadı.İster yoksuzluktan diyin ister denemek için.
Love'u hiç izlemesemde Garnett seven adam bunuda sever tarzı olumlu yorumlar aldım.Bekliyoruz...
Ayrıca bu takasın ardından McHale serbest kalan guardlara yumulcaz gibi yorumlar yaptı ama söylem boş çıktı gelmedi o transfer.
Miller gerçekten tamda bir ribaund tehditi.
McHale'in arada sırada olan bu mantıklı hamlelerini görünce seviniyorum.Bu mantıklı hamle en son Garnett'in draftında gerçekleşmişti.
Bir yazı yazarsam bunlardan epeyce bahsedeceğim.

Garnett5
USA ßasketball 4Eva
Sophomore

Toplam Teşekkür 0

En Sonunda :)

2147483647 amare_stoudemire_1@hotmail.com Kevin+Garnett p.aul11@yahoo.com
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2008, 19:51:11 »

Bana görede minnesota karlı gibi mike miller takıma geldi dıştan iyi bir şut tehtidi var.

Dır Dır Etme Rasheed Cheesy
Alexi Utkan
Sitenin Yabancısı
Moderatör
Superstar

Toplam Teşekkür 10

http://www.basketurk.net/index.php

E-Posta
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2008, 20:11:14 »

kilit ve arşiv

Biz bu forma için sizin savaşın yeter beyler Bizde inandık sizde ınanın bizim için bu şampiyonlugu alınn
Sayfa: [1]
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  NBA  |  NBA Tartışma Alanı  |  Bölüm Arşivi  |  Grizzlies ve T-Wolves'dan Dev Takas.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: