Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
07 Ekim 2008, 09:10:52
29275 Mesaj 2794 Konu Gönderen: 699 Üye
Son üye: sosyalci35
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  NBA  |  NBA Tartışma Alanı  |  Bölüm Arşivi  |  Alonzo Mourning 1 Yıl Daha Oynamak İstiyor ... « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Alonzo Mourning 1 Yıl Daha Oynamak İstiyor ...  (Okunma Sayısı 100 defa)
UnJusT/LuCiFeR
Sophomore

Toplam Teşekkür 0

« : 03 Haziran 2008, 15:45:48 »

Geçtiğimiz Aralık ayında hem bilek hemde dizinden geçirdii sakatlık sonrasında basketbolu bıraktığını açıklayan ZO yaptıgı açıklamada eğer kendini yeterince sağlıklı hissederse 1 sene daha oynamak istediğini belirtmiş arkadaşlar..

''1 yıl daha geri dönüp oynamak istiyorum ''

Heat la olan kontratı 30 haziranda bitecek olan ZO '' Aklımda halen katkı yapabileceğimi düşünüyorum '' dedi ..

38 yaşındaki yıllanmış şarabımız geçen sene heat ile maç başına 6 sayı ve 3.7 reb ortalamalarıyla 25 maçta oynamıştı ..

Not: ESPN den üşengeçliğin sınırlarını zorlayarak bir çeviri yaptım..
bugrauzar24
Big Time Lakers Fan
Yönetici
Superstar

Toplam Teşekkür 10

KOBE=MVP

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2008, 15:20:07 »

Bnce play-off'Larda iş yapar.Faydalı olur.1 blok yapar bi smaç vurur seyirciyi gaza getirir fln.Bnce alıcak olan takım ii iş yapar.

Majesty
Rookie Player
**

Toplam Teşekkür 2

I Belivie, ı Can Fly

« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2008, 16:16:50 »

San aAntonio ya gider....Hep istiyorlardı.....Ya da Orlando bu iki takımı isterim....

\'\'Beni zirveye yeteneklerim taşımış olabilir, ancak hala burada olmamı sağlayan; KARAKTERİMDİR!\'\' Michael Jordan

Üye Olun veya Giriş Yapın
www.elaleminderdibenigerdi.tr.gg
Sayfa: [1]
BaskeTurk.net - Forumlar  |  Forum  |  NBA  |  NBA Tartışma Alanı  |  Bölüm Arşivi  |  Alonzo Mourning 1 Yıl Daha Oynamak İstiyor ... « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: